Beyond Gravity - Aspehof
Aspehof fastigheter, logistikfastigheter jönköping, nyproduktion logistikfastighet, lager jönköping, etablera jönköping, mark jönköping, mark, etablera, logistikfastighet jönköping, logistikfastighet, Aspehof logistikfastigheter
1003
post-template-default,single,single-post,postid-1003,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-1003
 

Beyond Gravity

Aspehof tripplar sin rymdaffär med ny uthyrning till världsledande Beyond Gravity.

Beyond Gravity

Aspehof Fastigheter fortsätter sin starka tillväxt genom att ytterligare utöka samarbetet med befintliga hyresgästen Beyond Gravity.

 

Beyond Gravity utökar sina ytor i Linköping från nuvarande 5 000 m2 till 17 000 m2 och kommer att färdigställa sista etappen i juni 2024.

Som första etablering i området sätter Beyond Gravity standarden med sitt landmärke och bekräftar sin position som världsledande i tillverkning av dispenser för satellitkonstellationer.

”Vi är mycket glada över att kunna fortsätta samarbetet med Beyond Gravity och erbjuda dem en modern, flexibel och effektiv arbetsplats som är anpassad för deras specifika verksamhet.
Det är en fantastisk möjlighet för oss att vara en del av den här spännande branschen och stödja en världsledande aktör som är med och utvecklar framtidens rymdteknologi”, säger Johan Aspehof, VD på Aspehof Fastigheter.

Enligt Per Lovatt, VD på Beyond Gravity Sweden, är detta en milstolpe för företaget som de ser fram emot att uppnå tillsammans med Aspehof Fastigheter.

”Vi är mycket glada över att kunna utöka vårt samarbete med Aspehof Fastigheter och fortsätta vår framgångsrika relation med dem. Vi ser fram emot att färdigställa vår nya byggnad och sätta standarden för framtida innovation och tillväxt i området,” säger Per.

Denna nya uthyrning är ett bevis på Aspehof Fastigheters förmåga att attrahera och stödja innovativa och framgångsrika företag. Genom att erbjuda strategiskt placerade fastigheter med högkvalitativ infrastruktur och service, fortsätter Aspehof Fastigheter att spela en viktig roll i den svenska näringslivsutvecklingen.

Aspehof Fastigheter ser fram emot att fortsätta samarbeta med Beyond Gravity och har kapacitet för fler högteknologiska bolag som vill etablera sig i Linköping och andra städer.

We will keep in touch

Are you eager to start your project? Fill out the form and we will get back to you shortly.