JLOC Öggestorp - Aspehof
Aspehof fastigheter, logistikfastigheter jönköping, nyproduktion logistikfastighet, lager jönköping, etablera jönköping, mark jönköping, mark, etablera, logistikfastighet jönköping, logistikfastighet, Aspehof logistikfastigheter
1064
post-template-default,single,single-post,postid-1064,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-1064
 

JLOC Öggestorp

Aspehof Fastigheter får grönt ljus för historisk satsning på industri och verksamhetsmark i Jönköping

JLOC Öggestorp

Aspehof Fastigheter AB har nyligen erhållit ett positivt planbesked för utvecklingen av en imponerande ny industri- och verksamhetsmark om 2 500 000 kvm i Öggestorp, Jönköpings kommun. Detta banbrytande besked markerar en av de största satsningarna på ny industrimark i Jönköpings kommuns historia.

Med ett starkt engagemang för att stödja den ekonomiska tillväxten och skapa en attraktiv miljö för företagsetableringar, har Aspehof Fastigheter AB arbetat intensivt för att utveckla detta expansiva projekt. Den nyutvecklade marken kommer att erbjuda en bred palett av möjligheter för företag inom olika sektorer, och därmed skapa en hållbar och dynamisk företagsmiljö.

Johan Aspehof, VD för Aspehof Fastigheter AB, kommenterade beskedet med entusiasm:

”Vi är oerhört glada över att ha erhållit det positiva planbeskedet för detta omfattande projekt. Det är en viktig milstolpe för oss och för Jönköpings kommun. Den nya industri- och verksamhetsmarken kommer inte bara att ge företag möjlighet att växa och utvecklas, utan det kommer även att stärka regionens position som en attraktiv plats för företagsinvesteringar.”

Den planerade utvecklingen kommer att inkludera moderna och hållbara infrastrukturlösningar, vilket skapar en långsiktig och effektiv arbetsplats för företag som väljer att etablera sig på området.

Projektet förväntas generera betydande ekonomiska och sysselsättningsmässiga fördelar för Jönköpings kommun och dess invånare. Aspehof Fastigheter AB ser fram emot samarbetet med näringslivet och andra intressenter för att säkerställa att den nya marken blir en framgångsrik plats för företagsverksamhet. Detta projekt är en del av Aspehof Fastigheters engagemang för att stödja företagsutveckling och tillväxt i Jönköpingsregionen.

We will keep in touch

Are you eager to start your project? Fill out the form and we will get back to you shortly.