Södra skogsägarna - Aspehof
Aspehof fastigheter, logistikfastigheter jönköping, nyproduktion logistikfastighet, lager jönköping, etablera jönköping, mark jönköping, mark, etablera, logistikfastighet jönköping, logistikfastighet, Aspehof logistikfastigheter
1050
post-template-default,single,single-post,postid-1050,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-1050
 

Södra skogsägarna

Aspehof Fastigheter inleder byggnationen av nytt kontor för Södra Skogsägarna i Jönköping

Södra skogsägarna

Aspehof Fastigheter är glada att meddela att de har påbörjat byggandet av ett nytt kontor för Södra Skogsägarna i Jönköping. Den nya fastigheten kommer att erbjuda moderna och funktionella arbetsmiljöer som möter de specifika behoven för en av Sveriges mest framstående skogsindustriföretag.

Den nya kontorsbyggnaden kommer att vara strategiskt belägen på Hedenstorp i Jönköping för att möta Södra Skogsägarnas behov av närhet till viktig infrastruktur och samarbetspartners.

Detta projekt är en del av Aspehof Fastigheters engagemang för att stödja företagsutveckling och tillväxt i Jönköpingsregionen. Genom att tillhandahålla skräddarsydda fastighetslösningar bidrar de till att skapa en gynnsam arbetsmiljö för företag och organisationer som Södra Skogsägarna.

Om Södra Skogsägarna

Södra Skogsägarna är en av Sveriges största skogsindustrigrupper. De arbetar aktivt för att främja hållbart skogsbruk och är engagerade i att utveckla skogsindustrin i Sverige och internationellt.

”Vi är stolta över att vara en del av detta spännande projekt och samarbetet med Södra Skogsägarna. Vårt fokus har alltid varit att skapa fastigheter som inte bara möter våra kunders krav utan också bidrar till hållbar utveckling och samhällsnytta. Detta kontor kommer att vara en modern och hållbar arbetsplats där Södra Skogsägarna kan fortsätta sin viktiga verksamhet.”

– Johan Aspehof, VD på Aspehof Fastigheter

We will keep in touch

Are you eager to start your project? Fill out the form and we will get back to you shortly.