Tysk världsjätte till Stigamo - Aspehof
Aspehof fastigheter, logistikfastigheter jönköping, nyproduktion logistikfastighet, lager jönköping, etablera jönköping, mark jönköping, mark, etablera, logistikfastighet jönköping, logistikfastighet, Aspehof logistikfastigheter
953
post-template-default,single,single-post,postid-953,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-953
 

Tysk världsjätte till Stigamo

Nordiskt distributionscenter på 6 500 kvadratmeter

Tysk världsjätte till Stigamo

Vi pratar såklart om KION Group, världens näst största tillverkare av gaffeltruckar och lagerutrustning.

 

Aspehof fastigheter välkomnar den stora koncernen till sina marker för att etablera ett nordiskt distributionscenter och lager på södra Stigamo. Tanken är att lokalen ska byggas upp för att avse all reservdelsförsörjning till den nordiska marknaden.

KION Group kommer att bli hyresgäst till den nya byggnaden som ägs av oss på Aspehof fastigheter. Lokalens storlek kommer att nå 6 500 kvadratmeter och förväntas stå klar om några månader.

”Det är ett prestigefyllt uppdrag vi har fått. En så stor aktör kan ju också innebära ett ökat intresse för hela området”

– Johan Aspehof, VD

 

Vi hör av oss

Är du sugen på att dra igång ditt projekt? Fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.