Emotion expanderar i Jönköping - Aspehof
Aspehof fastigheter, logistikfastigheter jönköping, nyproduktion logistikfastighet, lager jönköping, etablera jönköping, mark jönköping, mark, etablera, logistikfastighet jönköping, logistikfastighet, Aspehof logistikfastigheter
1070
post-template-default,single,single-post,postid-1070,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-1070
 

Emotion expanderar i Jönköping

Emotion expanderar med toppmodernt lager i Jönköping

Emotion expanderar i Jönköping

Tillsammans med Fastighetsägaren Aspehofs fastigheter bygger Emotion, en ledande aktör inom tredjepartslogistik, ett nytt toppmodernt lager i Jönköping. Bygget av den nya anläggningen är redan i gång och det nya lagret förväntas tas i drift den 1 november 2023.

”Vi är mycket glada över att fortsätta vår offensiva satsning i Jönköping och utöka vår 3PL-verksamhet tillsammans med Aspehofs fastigheter, för att bygga detta nya toppmoderna lager. Samarbetet möjliggör för oss att erbjuda ännu bättre logistiklösningar och stärker vår position som en pålitlig logistikpartner för våra kunder.” säger Markus Kinnander, VD för Emotion.

Lagret i Jönköping omfattar 7 097 kvm lageryta i Södra Stigamo och byggs för att möta den ökande efterfrågan inom den krävande logistiksektorn. Expansionen förväntas skapa nya arbetsmöjligheter för lokalsamhället i Jönköping och bidra till att stärka logistikinfrastrukturen i området, vilket gynnar både näringslivet och sysselsättningen i regionen.

Expansionen innebär att Emotion nu har 40 000 kvm lageryta i Jönköping och totalt 62 000 kvm i Sverige, vilket stärker deras position som en ledande aktör inom tredjepartslogistik i regionen. Aspehofs fastigheter bidrar med sin expertis inom fastighetsutveckling och säkerställer att den nya anläggningen uppfyller de högsta standarderna för modern och hållbar logistikverksamhet.

Med det nya lagret kan Emotions erbjuda ännu mer mångsidiga och skräddarsydda lösningar för sina kunder. Bland annat förstärks samarbetet med Europas ledande kökstillverkare, Nobia. Genom att fortsätta hantera logistiken för denna framstående kund bekräftar Emotion sin expertis inom tredjepartslogistik och sin förmåga att hantera storskaliga och komplexa uppdrag. Utökningen av samarbetet understryker förtroendet mellan båda parter och betonar betydelsen av att leverera pålitliga logistiklösningar av högsta kvalitet.

Om Emotion

Emotion är en ledande aktör inom tredjepartslogistik och erbjuder innovativa lösningar för lager, logistik och distribution, samt konsulttjänster och IT-tjänster. Med en lång historik av pålitlighet och kundfokus strävar Emotion efter att vara det självklara valet för företag som söker logistikpartnerskap.

We will keep in touch

Are you eager to start your project? Fill out the form and we will get back to you shortly.